Over Ons

Palm Fruits B.V. is opgericht in 2018 en werkt samen met enkele van ‘s werelds top producenten van 100% natuurlijk en gezond voedsel van topkwaliteit. We analyseren de veranderingen in voedselvoorkeuren, kijken naar nieuwe trends en voeding innovaties en brengen u het allerbeste in natuurlijke / gezonde voedingsproducten. Omdat we nauw samenwerken met onze Medjoul-dadel producenten, zijn we in staat om onze klanten de gewenste productkwaliteit, logistieke processen, administratie-eisen en marketing behoeften te bieden.

Palm Fruits B.V. en haar dadel telers kennen belangrijke voordelen in de snelgroeiende internationale markt voor dadel- en dadel producten. Allereerst is het klimaat van de groeiregio ideaal voor de productie van de dadel, al sinds bijbelse tijden groeien dadels in dit gebied. Daarnaast wordt de voorouderlijke knowhow in de verzorging van dadelpalmen en het oogsten van het fruit van generatie op generatie doorgegeven, met gewassen die moeilijk te evenaren zijn in andere gebieden.

Als aanvulling op deze tradities hebben onze telers de meest geavanceerde landbouwmethoden en -apparatuur toegepast. Deze krachtige combinatie van oude kennis en moderne technologie plaatst de coöperatie ver voor op andere faciliteiten. We zijn er trots op dat onze telers dadels produceren die herhaaldelijk de industrienormen bepalen op het gebied van kwaliteit, aantrekkingskracht en klanttevredenheid.

Onze dadel telers hebben een bewezen reputatie omdat ze consequent de hoogste kwaliteit dadels leveren, wat gecombineerd wordt met uitstekende klantenservice en betrouwbaarheid.

Ongeacht de kwaliteitscriteria – grootte, kleur, consistentie, smaak, houdbaarheid en vochtretentie – onze telers behalen regelmatig de hoogste cijfers in de branche. Door de strenge aandacht voor alle kwaliteitsfactoren zijn onze telers de officiële leverancier van de grootste winkelketens in het Verenigd Koninkrijk en is favoriet in Europa.

Palm Fruits B.V.-telers en verpakkingsbedrijven hebben goedkeuringen van internationale normalisatie-instellingen: BRC, GLOBAL GAP en Organic-certificering.

Al onze data, voldoen aan de BRC- en Global Gap International-normen en overtreffen deze.

Naast Medjoul-dadels zijn wij een handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in 100% natuurlijke en gezonde consumentenproducten voor de consument.

Naturally Good is een dochteronderneming van “Hadiklaim”, evenals Palm Fruits. Hadiklaim is de toonaangevende dadel- en amandelen exporteur van Israël. Het bedrijf maakt deel uit van een groep bestaande uit 26 coöperaties die 13 voedselfabrieken houden.

Na 35 jaar werkzaam te zijn in de Israëlische voedingsindustrie, startte Hadiklaim “Naturally Good” op als het bedrijf dat zijn enorme export ervaring zal opdoen en zal samenwerken met enkele van Israëls beste producenten van natuurlijke voeding, om hun producten naar internationale markten te brengen. We analyseren de veranderingen in voedselvoorkeuren, kijken naar nieuwe trends en voeding innovaties en brengen u het allerbeste in natuurlijke / gezonde voedingsproducten.

NG werkt met voedselproducenten van hoge kwaliteit die produceren voor het merk NG.

Naturally Good heeft een uitgebreid netwerk van distributeurs en vertegenwoordigers die zijn producten wereldwijd op de markt brengen.

Onze merken

King Solomon

Jordan River

Private Branding

Naturally Good

Duurzaamheid

100% Natuurlijk

Verse onbewerkte dadels, vrij van conserveringsmiddelen of toegevoegde suikers.


Biologisch gecertificeerd

Onze gecertificeerde biologische producten worden geproduceerd zonder gebruik van pesticiden en is één met de natuuur.

Geen verspilling

De hele oogst wordt gebruikt, er word niks weggegooid. Van de minst mooie dadels maken we heerlijke dadel pasta, gezonde snacks en syroop.

Papierloos

Op onze kantoren werken we 98% papierloos en we dagen onze leveranciers en klanten uit hetzelfde te doen!